Telefoonnummer 030-6917397
Bezorging in Zeist Gratis
E-mail info@zonneveldzeist.nl
Whatsapp voor al uw vragen 06 - 261 173 91
Gratis bezorging in Zeist en buiten Zeist gratis bij besteding van €25,- en meer.

Een greep uit ons assortiment

Het ontstaan van de winkel

Wij zijn Dierenspeciaalzaak van Zonneveld in Zeist. Vanaf 1936 is onze opa begonnen met een groothandel in De Meern en later ook een winkel in Utrecht.

Enkele jaren later om precies te zijn in 1958 kwam er veel vraag vanuit Zeist. Hierdoor heeft onze opa besloten om een winkel te openen op de Steynlaan. Begin jaren 60 is mijn vader in de winkel erbij gekomen en heeft 50 jaar in onze winkel gewerkt.

Zelf ben ik in 1992 begonnen in ons familiebedrijf, het is dus met de paplepel ingegoten. Er is de afgelopen jaren veel verandert en onze winkel is qua producten nu echt van deze tijd. Veel kennis is er overgenomen van vader op zoon en dat geldt ook voor onze manier van werken, de klant is koning en een goed en eerlijk advies staan voorop.

We hopen u graag in onze winkel te zien.

Paul van Zonneveld

Wat hebben wij te bieden

Wij zijn een echte Dierenspeciaalzaak, dat houdt in dat we gespecialiseerd zijn op meerdere gebieden. Zo hebben wij alles voor uw hond en kat, de meest voorkomende huisdieren in Nederland. Vogels voor binnenshuis of in de tuin zijn ook bij ons in de goede handen. Knaagdier-benodigdheden en huisvesting, vele merken en soorten voeding voor allerlei knagers. Aquaria is een vak apart daar komt echte het vakwerk bij kijken, een stukje echte natuur in huis halen. Ruim 50 jaar verkopen wij al deze producten, onze zeer goede leveranciers op dit gebied houden ons dagelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Ook zelf hebben we al jaren aquaria waardoor veel kennis in ons bezit is. Van vele producten zijn wij officieel dealer zodat er altijd voor 100% service en garantie voor U klaar staat. Momenteel hebben we dwerghamsters, cavia's en konijnen. Ook de meest voorkomende vogels verkopen wij zoals kanarie's parkieten, agapornissen en wat verschillende tropische vogels. Uiteraard koudwatervissen voor in de vijver en aquarium, tropische vissen en een ruim aanbod van waterplanten. Alle luxe artikelen voor uw huisdier zijn bij ons in ruime sortering aanwezig, manden, krabpalen, kooien, ligkussens, aquariums enz.

Wij hebben een complete huisdier-apotheek zodat de meest voorkomende problemen bij ons opgelost kunnen worden, dit gebeurt uiteraard met een deskundig advies.

Gratis bezorging in Zeist en buiten Zeist gratis bij besteding van €25,- en meer.