Welke vissen en planten? informatie

Vorige Artikel 3 van 14 Volgende

Bij ons in de winkel vind u een 5 meter lange aquarium wand. Hierin bevinden zich voornamelijk tropische vissen, maar ook garnalen, kreeften en koudwater vissen. Onze planten verkopen wij ook uit deze wand, zodat u een goed beeld krijgt van de uitstraling van de planten in een aquarium. Wekelijks krijgen wij verse planten aangeleverd en vissen worden zonodig elke 1/2 weken besteld en ook vissen op verzoek van de klant.

Verder kunnen we in onze aquariums laten zien hoe iets moet of werkt en laten we zien wat de beste werkwijze is om uw aquarium te onderhouden.

Er zijn heel veel soorten tropische vissen, waarvan wij er een aantal op voorraad hebben. Wij kunnen wekelijks vissen voor u bestellen, mocht dit nodig zijn. Bij ons voorradig zijn diverse tetra soorten, discussen, maanvissen, guppen, zwaarddrager, betta enzovoort.

Mocht u meer willen weten over onze vis voorraad, neem dan gerust contact met ons op.

Ook richten wij aquariums bij u thuis in. Wilt u dus graag een mooi aquarium in uw woonkamer dan is het mogelijk dat wij deze compleet voor u inrichten. Door onze jaren lange ervaring op aquarium gebied zullen wij u hierin ook goed kunnen begeleiden. Mocht er onderhoud aan uw aquarium moeten worden uitgevoerd, maar ziet u dit zelf niet meer zitten neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dierenspeciaalzaak van Zonneveld
Steynlaan 43 
3701 EB Zeist
: 030 6917397
: 06 26117391
: info@zonneveldzeist.nl

© 2018 - 2020 Welkom bij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel