Wat hebben wij te bieden

Wij zijn een echte Dierenspeciaalzaak, dat houdt in dat we gespecialiseerd zijn op meerdere gebieden. Zo hebben wij alles voor uw hond en kat, de meest voorkomende huisdieren in Nederland. Vogels voor binnenshuis of in de tuin zijn ook bij ons in de goede handen. Knaagdier-benodigdheden en huisvesting, vele merken en soorten voeding voor allerlei knagers. Aquaria is een vak apart daar komt echte het vakwerk bij kijken, een stukje echte natuur in huis halen. Ruim 50 jaar verkopen wij al deze producten, onze zeer goede leveranciers op dit gebied houden ons dagelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Ook zelf hebben we al jaren aquaria waardoor veel kennis in ons bezit is. Van vele producten zijn wij officieel dealer zodat er altijd voor 100% service en garantie voor U klaar staat. Momenteel verkopen wij vogels, zoals kanarie's parkieten en wat verschillende tropische vogels. Uiteraard koudwatervissen voor in de vijver en aquarium, tropische vissen en een ruim aanbod van waterplanten. Alle luxe artikelen voor uw huisdier zijn bij ons in ruime sortering aanwezig, manden, krabpalen, kooien, ligkussens, aquariums enz.

Wij hebben een complete huisdier-apotheek zodat de meest voorkomende problemen bij ons opgelost kunnen worden, dit gebeurt uiteraard met een deskundig advies. 

In de nazomer van 2020 heeft Paul zijn nieuwe vakbekwaamheidsdiploma's behaald.

Gratis bezorging in Zeist en buiten Zeist gratis bij besteding van €35,- en meer.

Gratis bezorging in Zeist.

Buiten Zeist gratis bij besteding vanaf €49,95 

 

Dierenspeciaalzaak van Zonneveld
Steynlaan 43 
3701 EB Zeist
: 030 6917397
: 06 26117391
: info@zonneveldzeist.nl

 

© 2018 - 2024 Dierenspeciaalzaak van Zonneveld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel