Natural Health Lam en Rijst

Vorige Artikel 4 van 9 Volgende
€ 14,95 (inclusief 21% btw)

Natural Health hondenvoer Adult Lam en Rijst is een volledig hondenvoer voor volwassen honden van alle rassen, maar Lam en Rijst wordt veelal geadviseerd bij huid en darmproblemen.

Deze voeding bestaat uit: 30% Gedehygradeerde lam, 28% Bruine rijst.

Op vlees gebaseerd hondenvoer en Graanvrij. Als je eigenlijk liever rauw vlees voert aan je hond, maar ook graag voor het gemak wil kiezen van compleet gefabriceerd voer, dat door de juiste keuze in ingrediënten dezelfde voordelen geeft als rauw - diepvriesvlees - of zelf gemaakt rijk aan vlees voeding voor uw huisdier, dan is Natural Health Lam en Rijst het voer voor u, een goed geïnformeerde baas weet wat hij geeft.

Natural Health Lam en Rijst is laag in zetmeel, hoog in eiwit en vrij van granen. Net als bij ons mensen zelf, geven een overvloed aan hoogcalorie koolhydraten in de voeding van honden een verhoogde kans op overgewicht, diabetes en een algehele lusteloosheid. Op dit moment hebben de meeste hondenvoeders nog steeds graan en graanbijproducten als basis van hun voeding. Door de koolhydraten van graan te elimineren, die de voedingswaarde verminderen, stuwt Natural Health Lam en Rijst het eiwitniveau en daarmee de voedingswaarde juist omhoog. Bovendien is Natural Health Lam en Rijst rijk aan omega 3 en 6 vetzuren en is geconserveerd met een mix van tocopherolen (vitamine E & C)

Dierenspeciaalzaak van Zonneveld
Steynlaan 43 
3701 EB Zeist
: 030 6917397
: 06 26117391
: info@zonneveldzeist.nl

© 2018 - 2020 Welkom bij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel